Blacksmith Simulator nám ukáže, jaké to je být středověkým kovářem
i Zdroj: YuzuGames
Novinka Blacksmith Simulator nám ukáže, jaké to je být středověkým kovářem

Blacksmith Simulator nám ukáže, jaké to je být středověkým kovářem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Připravte si pořádný oheň a svaly, představuje se Blacksmith Simulator, který hráčům ukáže, jaké těžké to měli kováři během středověku. Pojďme na podrobnosti a trailer.

Reklama

V posledních letech se se zajímavými simulátory doslova roztrhl pytel. Dělat v nich můžeme prakticky každé zaměstnání, ať už budovatelem farmy, profesionálním fotbalistou nebo excelentním zlodějem. Nyní se velmi jednoduše můžeme stát kovářem v době středověku. Kovářství, to není žádná jednoduchá práce, ale pořádná dřina pro velký a precizní chlapy!

Blacksmith Simulator vyjde exkluzivně na PC, kde nepůjde jen o nějakou minihru, kde si budeme hrát s kladivem a kovaným předmětem ve stylu některých her, tady bude o mnohem více. Jako majitel ze začátku skromné kovárny e také budeme muset vydat důležité zdroje a naučit se kovat nejrůznější typy předmětů. Láká vás to vyzkoušet? Potom neváhejte a zamiřte rovnou na Steam, kde se jednoduše přes tlačítko můžete přidat mezi první hráče, kteří Blacksmith Simulator otestují.

Blacksmith Simulator

Ve středověku, v nejistých dobách, potřebuje každé město svého kováře! Chopte se kladiva a rozpalte výheň, abyste udrželi své zákazníky spokojené. Od bloudících rytířů až po místního řezníka – všichni potřebují vaše kovářské dovednosti. Použijte své znalosti k výrobě nejlepších zbraní a nástrojů široko daleko. Vylepšujte svou dílnu, rozšiřujte podnikání a získejte přístup k ještě lepším materiálům a technikám, jak získáváte více zákazníků.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama