Dragon Age: The Veilguard dostalo datum vydání, dlouho čekat nebudeme
i Zdroj: Electronic Arts
DA: The Veilguard Novinka Dragon Age: The Veilguard dostalo datum vydání, dlouho čekat nebudeme

Dragon Age: The Veilguard dostalo datum vydání, dlouho čekat nebudeme

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Dragon Age: The Veilguard od studia BioWare dorazí skutečně ještě letos. Zbrusu nový díl a hrdina Rook dorazí na PC a konzole již v průběhu října.

Reklama

Fanoušci série Dragon Age, máme pro vás jednu důležitou zprávu. Zhruba po deseti letech čekání na další díl se konečně dočkáme pokračování. Studio BioWare a vydavatelství Electronic Arts oficiálně oznámily, že Dragon Age: The Veilguard vyjde 31. října 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Dragon Age: The Veilguard zaplní mezeru, která vznikla po odkladu českého RPG Kingdom Come: Deliverance 2 na první polovinu února 2025. Mezitím si však můžete připomenout nedávné delší ukázky gameplaye z The Veilguard níže.

Dragon Age: The Veilguard

Thedas potřebuje někoho, na koho se může spolehnout. Povstaňte jako Rook, nejnovější hrdina série Dragon Age. Buďte, kým chcete být, a hrajte podle sebe – hlavně zabraňte bohům zničit svět. Sami to však nezvládnete, protože vaše vyhlídky nejsou radostné. Veďte tým sedmi společníků, z nichž každý disponuje vlastním pestrým příběhem, který musíte objevit a utvářet. Společně vytvoříte Veilguard.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama