Dragon Age: The Veilguard ukázal souboj s bossem, jde asi o nejlepší záběry
i Zdroj: BioWare
DA: The Veilguard Novinka Dragon Age: The Veilguard ukázal souboj s bossem, jde asi o nejlepší záběry

Dragon Age: The Veilguard ukázal souboj s bossem, jde asi o nejlepší záběry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Dragon Age: The Veilguard se během PlayStation konference předvedlo možná na nejlepších záběrech, které kdy ukázalo. Nový Dragon Age ukázal souboj s bossem.

Reklama

Během pár hodin staré konference State of Play, která proběhla o půlnoci, se kromě skvělých kousků jako Hell is Us, Ghost of Yōtei nebo The Midnight Walk, objevilo překvapivě i akční RPG Dragon Age: The Veilguard od BioWare. Popravdě jsme od ukázky příliš neočekávali, nový díl Dragon Age totiž od oznámení absolutně nepůsobí dobře. 

Jenže nový gameplay, kde můžeme vidět vcelku dlouhý souboj s bossem, nevypadá zas tak špatně, dle mého názoru jde o nejlepší ukázku, kterou jsme z Dragon Age: The Veilguard mohli vidět - přesto tomu stále něco chybí, budeme rádi za váš názor do komentářů.

Dragon Age: The Veilguard

Hráči se ujímají role členů speciální jednotky, která chrání svět před nebezpečím z Trhliny (Veil), což je bariéra mezi světem smrtelníků a démonickým světem. Hra se zaměřuje na týmové souboje, strategii a morální rozhodování, které ovlivňuje příběh a vývoj postav. Přináší nové postavy, lokace a hlubší prozkoumání magie a konfliktů ve světě Thedas.

Dragon Age: The Veilguard vyjde 31. října 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama