Palworld nečekaně vyšel na konzoli PlayStation 5
i Zdroj: Pocket Pair, Inc.
Palworld Novinka Palworld nečekaně vyšel na konzoli PlayStation 5

Palworld nečekaně vyšel na konzoli PlayStation 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Byla to jen otázka času. Jeden z největších herních hitů letošního roku, Palworld, byl oznámen a rovnou i vydán na konzole PlayStation 5.

Reklama

V posledních týdnech se hojně spekulovalo nad vydáním letošního obrovského hitu Palworld na konzole PlayStation. Ačkoliv to původně vypadalo, že k oznámení dojde během Tokyo Game Show 2024, vše se nakonec uskutečnilo během půlnoční konference State of Play, kde mimojiné došlo také k představení dalších slibně vypadajících her jako Hell is Us nebo Ghost of Yōtei.

Kromě zmiňovaného oznámení, rovnou došlo také k vydání. Hra je již nyní dostupná ve verzích PC, Xbox Series X/S, Xbox One a nově i na PlayStation 5, v tomto případě se pravděpodobně PlayStation 4 hráči nedočkají.

Palworld

Hra se odehrává v otevřeném světě obydleném tvory zvanými “Pals”, které hráči mohou chytat, bojovat s nimi a využívat je pro stavbu základen, cestování a boj. Palworld má v tuto chvíli více než 25 milionů hráčů.

Kromě však samých dobrých zpráv, musí tvůrčí studio Pocket Pair řešit i jednu nepříjemnost. Společnost Nintendo před několika dny podalo žalobu, ve které se píše, že tvůrci Palworldu porušili autorská práva značky Pokémon. Jak se situace bude vyvíjet, o tom vás budeme informovat jakmile se něco dozvíme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama