Palworld zaznamenal 700% narůst hráčů, stačila jedna velká aktualizace
i Zdroj: Pocket Pair
Palworld Novinka Palworld zaznamenal 700% narůst hráčů, stačila jedna velká aktualizace

Palworld zaznamenal 700% narůst hráčů, stačila jedna velká aktualizace

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 7. 2024 07:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC

Palworld je zpět! Do hry se vůbec po nejobsáhlejší aktualizaci vracejí desítky tisíc hráčů, což zaznamenalo neuvěřitelný 700% nárůst. A co vy, vrátili jste se?

Reklama

Fenomén Palworld dostal pravděpodobně neobsáhlejší aktualizaci od vydání v lednu 2024. Ve hře nyní můžete objevit zbrusu nový ostrov Sakurajima, několik nových Palů, nepřátel a důležitých předmětů. Nicméně co je pro stále ještě malé indie studio Pecket Pair velmi důležité, že opravdu stačilo vydat velkou aktualizaci, aby se do hry začaly vracet hráči. A že jich není pár, podle statistik jde o až 700% nárůst! 

Palworld se po obrovském úpadku hráčů, o které jsme psali v dubnu, vrací a ve velkém stylu. Hru znovu najdeme mezi 10 nejhranějšími tituly na Steamu, navíc dnes v jeden moment bylo ve hře více než 140 tisíc současně hrajících hráčů, což hra nezaznamenala od března! To jen dokazuje, že nešlo o počáteční hype, po kterém hra umře, jak možná zdálo, hra má stále obrovský potenciál a hráči s ní nadále počítají! Každopádně musíme v závěru dodat, že studio Pocket Pair počítá ještě s několika dalšími výraznými aktualizacemi pro letošní rok. Koncem roku bychom se mohli dočkat PvP arén, na to se jsem já osobně velmi zvědavý.

Palworld

Hráči v Palworld mohou chytat, trénovat a bojovat po boku různých fantastických tvorů, nazývaných "Pals". Hra nabízí otevřený svět, kde mohou hráči stavět, farmařit, vyrábět předměty a prozkoumávat rozmanité prostředí. Palworld kombinuje prvky přežití, boje a správy zdrojů s unikátními a rozmanitými tvory, což jí dodává jedinečný šarm a hloubku. Od ledna 2024 patří mezi největší fenomény vůbec. Hra je dostupná v rámci předběžného přístupu na PC a konzole Xbox.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama