PlayStation 5 a Pro dostane speciální designovou edici ve stylu PlayStation 1
i Zdroj: Sony Corporation
Novinka PlayStation 5 a Pro dostane speciální designovou edici ve stylu PlayStation 1

PlayStation 5 a Pro dostane speciální designovou edici ve stylu PlayStation 1

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 5

Získat speciální edici konzole PlayStation 5 Pro bude opravdu složité. Sony plánuje vyrobit pouze 12 500 kusů. Podívejte se na ikonický design a jaká bude cena?

Reklama

Sony před několika málo hodinami oficiálně oznámila, že se v rámci oslav 30. narozeniny vydá speciálně designovaná konzole, která připomíná slavnou úvodní generaci PlayStation 1. To je ihned na první pohled znát, klasická “staro-šedá” barva je doslova ikonická. Ovšem, nebude jen tak pro každého. Sony nechá vyrobit omezené množností, konkrétně 12 500 kusů. Prozatím však nebyla oznámena cena, některé zdroje ale tvrdí, že pod 1000$ to rozhodně nebude, ale nechme se překvapit. 

Zmiňovaného vzhledu se dočká jak klasická PlayStation 5, tak očekávaná výkonnější PlayStation 5 Pro, ale také DualSense a handheld PlayStation Portal, viz přiložené video níže.

PlayStation 30th Anniversary Collection

Kolekce PlayStation 30th Anniversary Collection bude vydána 21. listopadu . Zákazníci si budou moci zakoupit 12 300 kusů konzole PlayStation 5 Pro Console – 30th Anniversary Limited Edition Bundle, přičemž čísla limitovaných edic jsou vyleptaná na jednotce. Číslo představuje měsíc a datum prvního uvedení konzole PlayStation na trh.

Od uvedení naší úplně první konzole PlayStation jsme měli pět fantastických generací konzolí. Jsme hrdí na inovace a zkušenosti, které jsme v průběhu let přinesli do komunity PlayStation, protože jsme drželi krok s nejnovějšími technologiemi. V prvních dnech se počet pixelů pohyboval kolem 300 tisíc a nyní je to více než 8 milionů pixelů pro 4K na obrazovce. Navíc se stereo zvuk vyvinul v prostorový zvuk – a nyní používáme 3D zvuk. Herní ovladač se také vyvíjel, počínaje tlačítky, pak přišla analogová páčka a později vibrace – a nyní máme haptiku a dokonce adaptivní spouště. Vše, co jsme udělali, je zajistit, aby PlayStation byla tím nejlepším místem pro hraní. Věříme, že začátek naší cesty je důležitou součástí naší historie v Sony Interactive Entertainment, a proto si tento okamžik vážíme tím, že do nejnovějších produktů pro PS5 přinášíme původní designové téma PlayStation, abychom si připomněli posledních 30 let. Vzhledem k tomu, že se díváme dopředu do budoucnosti, budeme pokračovat v inovacích, jak se technologie vyvíjejí, takže si můžete užít každý nezapomenutelný okamžik na své další cestě s PlayStation.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama