Studio Ninja Theory mělo odstartovat vývoj hry Hellblade 3
i Zdroj: Ninja Theory
Novinka Studio Ninja Theory mělo odstartovat vývoj hry Hellblade 3

Studio Ninja Theory mělo odstartovat vývoj hry Hellblade 3

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 5. 2024 12:00

Ninja Theory a Xbox dnes vydávají dlouho očekávanou akční adventuru Hellblade 2, nicméně už se řeší další projekt. Podle Jeze Cordena, který má blízko k Microsoftu, jde o Hellblade 3.

Reklama

Jak jsme si dnes již připomněli, vychází dlouho očekávaná příběhová akční adventura Senua’s Saga: Hellblade 2, která cílí na velmi vysoká hodnocení v recenzích, na výsledky si však musíme ještě chvíli počkat. Vývoj hry trval přibližně šest dlouhých let. 

Co bude další hrou studia Ninja Theory? Pokud se plány nezměnily, kromě Hellblade 2, by stejný tým měl pracovat ještě na stále nepředstaveném “Project Mara”, o kterém však prakticky neinformují. Naposledy jsme o něm mohli slyšet v roce 2021. Jak se vývoj posunul, nevíme, každopádně se začíná mluvit o něčem zajímavějším.

Velmi důvěryhodný insider Jez Corden, který má blízko k informacím kolem Xboxu, na sociální síti X tvrdí, že studio Ninja Theory dostalo zelenou pro vývoj další AAA hry. Podle jeho tvrzení by mělo jít o Hellblade 3.

Jo, jak jsem řekl ve své show a na Discordu, Hellblade 3 dostalo zelenou,

řekl Jez na síti X. Je víceméně jisté, že o Hellblade 3 nebo dalším projektu studia Ninja Theory nějakou dobu neuslyšíme. Teď už se pojďme soustředit na dnes vycházející Hellblade 2. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama