5. řada seriálového Zaklínače bude tou poslední, oznámil Netflix
i Zdroj: Netflix
Filmy a seriály Novinka 5. řada seriálového Zaklínače bude tou poslední, oznámil Netflix

5. řada seriálového Zaklínače bude tou poslední, oznámil Netflix

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 4. 2024 07:00

Netflix má jasno, pátá řada hraného televizního seriálu The Witcher skončí 5. sezónou. Ta je ale stále daleko a fanoušci Zaklínače nyní mohou očekávat 4. řadu.

Reklama

Netflix se v současné době soustředí na vydání 4. řady oblíbeného seriálu The Witcher, kde se představí nový Geralt. Toho nově ztvární australský herec Liam Hemsworth, kterého můžeme znát ze snímků jako Hunger Games nebo Expendables: Postradatelní 2. Po dokončení se fanoušci tohoto fantasy světa mohou těšit ještě na pátou a zároveň poslední řadu. Oficiálně to před pár hodinami oznámil Netflix na sociálních sítích.

Plánujeme 5. sezónu, která bude poslední sezónou a dovede tuto epickou show k vhodnému závěru.

Čtvrtá řada prozatím nemá stanovené datum vydání, nicméně spekuluje se, že dorazí v průběhu roku 2025. Pátá řada by pak mohla následovat až v roce 2027. Poté budou mít fanoušci Zaklínače na nějakou dobu smůlu, ovšem nesmíme zapomenout hned na dvě chystané hry, které vyjdou též v následujících letech. Tady ještě vyjádření původního Zaklínače, kterého od první řady hrál herec Henry Cavill: “Moje cesta Geralta z Rivie byla plná příšer i dobrodružství, a bohužel, odložím svůj medailon a své meče pro sezónu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama