Bitvy v dětském pokojíčku brzy začnou i na Xboxu, vyjde Hypercharge: Unboxed
i Zdroj: Digital Cybercherries
Novinka Bitvy v dětském pokojíčku brzy začnou i na Xboxu, vyjde Hypercharge: Unboxed

Bitvy v dětském pokojíčku brzy začnou i na Xboxu, vyjde Hypercharge: Unboxed

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 5. 2024 18:45

Dětské hračky ožijí i na konzolích od Microsoftu. Studio Digital Cybercherries právě oznámilo datum vydání hry Hypercharge: Unboxed pro Xbox Series X/S a Xbox One.

Reklama

Po více než čtyřech letech od vydání hry Hypercharge: Unboxed se konečně dočkají i majitelé konzolí Xbox Series X/S a Xbox One. V kalendáři si zaškrtněte datum 31. května 2024 a na kreditní kartě rovnou počítejte s minusem zhruba 600 korun českých. Svět hraček znovu po letech ožije a hráči se budou moct pustit do režimu pro jednoho, ale více hráčů. Nechybí ani možnost online, LAN kooperace či dokonce společného hraní na sdílené obrazovce.

Hypercharge: Unboxed

Hrajte jako akční figurka a plňte misi Sgt. Max Ammo. Vaším úkolem je zabránit zničení HYPER-CORE. Pokud je dojde k jeho zničení, můžete se rozloučit se svými lidskými přáteli. Zapomenou na vás. Bude to, jako byste nikdy neexistovali. Spolupracujte a vyhrajte pro budoucnost hraček všude!” Stojí v popisku hry.

Hypercharge: Unboxed vyšlo 27. dubna 2020 na PC a Nintendo Switch a v recenzích si odneslo uživatelsky velmi kladné hodnocení. A vše nasvědčuje tomu, že na konzolích Xbox to nebude jiné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama