Call of Duty: Black Ops - Gulf War prý bude součástí Game Passu
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI
Novinka Call of Duty: Black Ops - Gulf War prý bude součástí Game Passu

Call of Duty: Black Ops - Gulf War prý bude součástí Game Passu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 5. 2024 10:00

Důvěryhodný zahraniční deník tvrdí, že Microsoft mění strategii a chystá se nabídnout hráčům na konzoli Xbox nejnovější díl Call of Duty v den vydání prostřednictvím Game Passu.

Reklama

Ano, i letos dorazí nový díl do série Call of Duty, to ale jistě není pro mnohé žádné překvapení. Nicméně již od listopadu 2023 se mluví o dílu s názvem Call of Duty: Black Ops - Gulf War, který má být oznámený ještě v průběhu tohoto měsíce. A právě tento díl, jenž má vyjít někdy v listopadu, bude údajně součástí Game Passu už v den vydání.

Microsoft plánuje zásadní změnu ve své prodejní strategii videoher tím, že uvolní nadcházející díl Call of Duty do své předplacené služby,

tvrdí server The Wall Street Journal. Myslím, že přesně toto jeden z kroků, kterého se po celou dobu obávala společnost Sony PlayStation, která několik měsíců bojovala za to, aby se Activision nepřipojil k Microsoftu. Přijde PlayStation 5 o značnou část komunity právě kvůli nejnovějšímu dílu Call of Duty, který hráči pod Xboxem budou moct hrát jen za pár desítek korun díky předplatnému?

Celou pravdu se dozvíme v následujících dnech, kdy jak jsme již zmínili, má dorazit oficiální oznámení prostřednictvím hry Call of Duty: Warzone. Poté se první gameplay objeví na akci Xbox Games Showcase 2024, a to již 9. června 2024.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama