Chystá Rockstar Games nějaké oznámení? Teaser tomu naznačuje
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Chystá Rockstar Games nějaké oznámení? Teaser tomu naznačuje

Chystá Rockstar Games nějaké oznámení? Teaser tomu naznačuje

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 4. 2024 16:00

Rockstar Games pravděpodobně chystá nějaké oznámení, naznačuje to oficiální teaser, který se objevil na stránkách studia. Podle některých by mohlo jít o nový díl Midnight Club.

Reklama

Aktualizace: Nakonec se nejedná o novou hru, ale pouhý event pro GTA: Online. Tak tohle bylo ze strany takového giganta opravdu velmi slabé. 

Rockstar Games v současné době pracuje na dlouho očekávaném Grand Theft Auto 6, o jiném projektu aktuálně nevíme, i když se chvíli mluvilo o rané fázi Red Dead Redemption 3. Pokračování westernovky ale bude daleko a nemá cenu o něm nyní spekulovat. 

Rockstar by mohl pracovat na něčem novém, a mohlo by to být blízko vydání. Na sociálních sítích právě zveřejnili video, které obsahuje pouze logo R*. To by nebylo nic zvláštního, tohle ale zcela jistě něco znamená a my hádáme, že půjde o novou hru. Zelené zbarvení naznačuje, že se blíží nějaké oznámení, které však nemá nic společného s žádnou z výše zmíněných her. 

Fanoušci již zareagovali, a nejzajímavější komentář zněl: "Tohle musí být nový Midnight Club!" S tím souhlasíme, je možné, že se jedná o nový díl této závodní série, ať už jde o úplně novou hru nebo remaster. Kde je pravda, se snad dozvíme v následujících dnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama