Concord ještě neřekl poslední slovo, objeví se v očekávaném seriálu
i Zdroj: Firewalk Studios
Filmy a seriály Concord Novinka Concord ještě neřekl poslední slovo, objeví se v očekávaném seriálu

Concord ještě neřekl poslední slovo, objeví se v očekávaném seriálu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Kuaishou Filmy/Seriály

I přes obrovský neúspěch se Concord objeví v očekávaném seriálu, kde se představí mezi oblíbenými herními značkami jako Unreal Tournament nebo The Outer Worlds.

Reklama

Příběh hry Concord od Firewalk Studios a PlayStationu skončil pro Sony obrovským neúspěchem. Multiplayerová novinka, na kterou bylo vynaloženo 8 let vývoje a mnoho milionů dolarů, nedokázala naplnit očekávání. Už během otevřené bety, která proběhla pár dnů před vydáním, bylo jasné, že zájem hráčů bude minimální – účastnilo se jí totiž jen přibližně 2000 hráčů. Tento nedostatek zájmu předznamenal neúspěch, který nakonec vyústil v katastrofu pro celý projekt. Tohle se zkrátka PlayStationu nepovedlo a hra byla po pouhých zhruba třech týdnech stažena z obchodů a servery přešly do offline režimu. Co bude s Concordem dál je nyní ve hvězdách.

Něco se ale přece jen chystá, Concord, i přes obrovský komerční neúspěch uvidíme v připravovaném animovaném seriálu Secret Level, který ještě letos odstartuje na platformě Amazon Prime Video, prozradil první trailer. Proč zrovna Concord? Tím nejzajímavějším na celé hře je prý sci-fi svět, do kterého je zasazený. Kromě Concordu zde uvidíme také světy her Armored Core, Crossfire, Dungeons & Dragons, Exodus, Honor of Kings, Mega Man, New World: Aeternum, PAC-MAN, Sifu, Spelunky, The Outer Worlds, Unreal Tournament, Warhammer 40 000 nebo Astro Bota.

Secret Level

Secret Level je napínavý sci-fi seriál, který se zaměřuje na odhalování tajemství skrytých v digitálním světě. Děj sleduje skupinu hackerů a vývojářů, kteří narazí na utajovaný program, jenž má potenciál změnit svět, ale zároveň s sebou přináší nebezpečí, jaké si ani nedokázali představit. Seriál slibuje strhující zápletku plnou zvratů, temnou atmosféru a důraz na technologické i morální otázky spojené s vývojem pokročilé umělé inteligence a virtuální reality. Díky svým komplexním postavám a modernímu vizuálnímu zpracování má Secret Level potenciál stát se hitem pro fanoušky sci-fi a technothrillerů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama