DAYZ a DLC Livonia budou bezplatně spojeny již 27. května
i Zdroj: Bohemia Interactive
DAYZ Novinka DAYZ a DLC Livonia budou bezplatně spojeny již 27. května

DAYZ a DLC Livonia budou bezplatně spojeny již 27. května

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 5. 2024 07:00

Zhruba čtyři roky staré DLC, které hráče vzalo na obrovskou mapu Livonia o rozloze 163 km čtverečních, bude součástí DAYZ již 27. května. Očekáváme aktualizaci 1.25.

Reklama

Přinášíme jednu potěšující zprávu pro všechny aktivní hráče, kteří si dodnes nepořídili rozšiřující DLC Livonia pro DAYZ. České studio Bohemia Interactive již před několika dny oficiálně oznámilo, že Livonia bude po další aktualizaci součástí hry DAYZ, nicméně mírně se tím navýší i cena - proto doporučujeme si hru koupit co nejdříve

Dnes už s jistotou víme, že k tomuto příjemnému spojení dojde 27. května 2024, pokud tedy přemýšlíte nad zakoupením tohoto 4 roky starého DLC, ještě chviličku to vydržte, dostanete jej zcela zdarma prostřednictvím aktualizace 1.25. 

Livonia

Livonie, to je 163 km2 polí, lesů a záhadných krajin hemžících se životem, rozvalinami a zastrčenými místy – jedinečný nový zážitek, který ocení jak noví hráči DayZ, tak ostřílení veteráni. 

Vyprav se na jih a najdi skrytý vchod vedoucí do záhadného podzemního komplexu. Až se budeš dobývat dovnitř, rozhodně si s sebou vezmi parťáka. A nezapomeň taky na zásoby, hlavně na baterku. Jinak se můžeš v potemnělém bludišti chodeb snadno ztratit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama