Dlouhé gameplay záběry z DayZ Frostline
i Zdroj: Bohemia Interactive
DAYZ Novinka Dlouhé gameplay záběry z DayZ Frostline

Dlouhé gameplay záběry z DayZ Frostline

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 5. 2024 08:00

Bohemia Interactive se s veřejností podělila o zbrusu nové gameplay záběry z DayZ Frostline. Nové DLC vypadá skvěle, především pak zimní mapa Sachal.

Reklama

České studio Bohemia Interactive před zhruba dvěma týdny oznámilo DLC pro DayZ, Frostline, které hráče vezme na souostroví pojmenované jako Sachal. V první řadě dojde na další obrovskou, zamrzlou mapu o rozloze více než 80 km čtverečních. Dnes tu máme netradičně dlouhou upoutávku, zhruba čtvrthodinový gameplay vám ukáže vše, co DayZ Frostline chystá.

"Na ploše více než 80 km2 se přeživší setkají se zimní krajinou lákající k průzkumu hustých lesů, zamrzlých jezer, větrem ošlehaných pohoří, narazit mohou i na stopy sopečné činnosti. Každý centimetr nové mapy nabízí krásu i nebezpečí. Rozšíření přináší novou dynamiku přežití. Vyzývá hráče, aby hospodařili s teplem i přírodními zdroji a zároveň prozkoumávali nové stavby, místa plná tajemství i místní faunu přizpůsobenou nehostinným podmínkám." Píše se v oficiálním popisku hry.

Velké DLC DayZ Frostline, které nabídne nové výzvy, předměty, ale především mapu, dorazí ve verzích PC, PlayStation a Xbox na konci roku 2024.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama