Do Fallout 76 míří obří aktualizace: Upraví počasí, soubojový systém a přidá novou lokaci
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Fallout 76 Novinka Do Fallout 76 míří obří aktualizace: Upraví počasí, soubojový systém a přidá novou lokaci

Do Fallout 76 míří obří aktualizace: Upraví počasí, soubojový systém a přidá novou lokaci

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 4. 2024 09:30

Fallout 76 právě přivítal zbrusu novou aktualizaci. Ta je prozatím součástí jen testovacích serverů, nicméně brzy bude dostupná všem. Těšit se můžeme na novou lokaci.

Reklama

Bethesda využívá aktuální hypu kolem značky Fallout a vydává zbrusu novou aktualizaci pro multiplayerový Fallout 76. Ta nese název Skyline Valley a patří mezi největší, které se kdy ve hře objeví, navíc pokud máte přístup k testovacím serverům, můžete si ji vyzkoušet již nyní. Pro ostatní tu máme podrobné představení, co vlastně od Skyline Valley čekat.

Skyline Valley není doslova jen název nové, už 19. aktualizace, ale především regionu. Nachází se mezi Ash Heap a Cranberry Bog a vůbec poprvé v historii Fallout 76 rozšíří herní svět. To ale není vše, nový update upraví i například počasí, kdy se ve hře nově může objevit nebezpečné tornádo. Změny přijdou i skrze soubojový systém, co přesně se ale změní, nevíme. Počítat pak můžeme i s novými misemi a opravami chyb.

Fallout 76 hraje v současné době historické maximum. Na Steamu hráčů neustále přibývá a může za to především naprosto parádní televizní seriál Fallout, který můžete zhlédnout prostřednictvím Amazon Prime Video. Nabízí 8 dílů a podle některých jde o jednu z nejlepších seriálových adaptací vůbec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama