Fallout spojí síly s Fortnite: Do legendárního battle-royalu míří post-apokalyptické téma
i Zdroj: Epic Games
Fortnite Novinka Fallout spojí síly s Fortnite: Do legendárního battle-royalu míří post-apokalyptické téma

Fallout spojí síly s Fortnite: Do legendárního battle-royalu míří post-apokalyptické téma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 5. 2024 12:00

Bethesda a Epic Games si plácly: Do Fortnite míří svět Fallout. Post-apokalyptické téma ve hře odstartuje s příchodem nové sezóny. Podrobnosti v článku.

Reklama

Aktualizace: Vše již oficiálně potvrdila společnost Epic Games, která za Fortnite stojí. Na podrobnosti čekáme, je ale zcela evidentní, že vše bude mít souvislost s novým battle-passem. Sledujte nás pro více informací, která přineseme v rámci dnů.


Fortnite je dlouhodobě známé tím, že velmi pravidelně mění téma a hráčům nabízí vítané změny, díky kterým tento legendární battle-royale zkrátka neomrzí. Nyní se však blíží něco, co by aktuálně mohlo potěšit drtivou většinu hráčů: Do Fortnite míří svět Fallout. Potvrdilo to v posledních několika hodinách spousta insiderů, především na sociální síti X, oficiální odhalení tak nebude daleko.

Pokud k této kolaboraci skutečně dojde, pro Fortnite je to velmi dobrý krok, značka Fallout je v posledních týdnech opěvována díky skvělému hranému seriálu, který můžete zhlédnout na platformě Amazon Prime Video (to už jste ale pravděpodobně všichni dávno udělali, že?)

Co všechno se ve Fortnite s příchodem Falloutu změní, nevíme, něco nám ale dle uniklého, náhledového obrázku říká, že dojde ke změně mapy a v obchodě se objeví několik nových skinů. Nám by se líbil například Ghoul, Power Armor nebo klasický oblek, který nosili lidé skrytí ve vaultech. Aktualizace dorazí s 5. kapitolou ve 3. sezóně již 24. května 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama