Fear Underground je nový survival horor, který budou milovat klaustrofobici
i Zdroj: PlayGenix
Novinka Fear Underground je nový survival horor, který budou milovat klaustrofobici

Fear Underground je nový survival horor, který budou milovat klaustrofobici

David Vondráček

David Vondráček

28. 5. 2024 09:00

Studio PlayGenix si pro nás připravilo skutečný horor, zejména pro lidi trpící klaustrofobií. Ve hře Fear Underground se v roli rytíře ocitneme v labyrintu pod zemí.

Reklama

Fear Underground slibuje skutečně netradiční zážitek. Ujmeme se role rytíře, který se probouzí ve studni po záhadném únosu. Naší jedinou nadějí na záchranu je najít si cestu skrz labyrint pod zemí. Jenže to není jen tak. Veškeré cesty jsou úzké a proto se náš rytíř může jen plazit. Daleko horší je ale to, že v labyrintu chodeb a cest, nejsme zdaleka sami.

Ve hře Fear Underground nás bude neustále provázet velmi hmatatelný pocit klaustrofobie zvyšující napětí a atmosféru. Jedinou naší schopností je pak vybírat si směr, kterým se náš rytíř bude plazit. Naštěstí se budeme moci otáčet, couvat nebo pracovat s interaktivními předměty, které mohou být užitečné při řešení hádanek nebo při obraně před nepřáteli. Kdo nás ale unesl? Co s námi má v plánu? Jaká tajemství pak skrývá temný a nebezpečný labyrint? 

Společně se svým rytířem ve hře Fear Underground se tak vydejte na vzrušující cestu plnou nebezpečí a objevů, abyste našli cestu ven z tohoto labyrintu a odhalili tajemství svého únosu. Tedy pokud máte dost odvahy a netrpíte klaustrofobií.  

„Hlavní postava, která zůstane sama s hrůzou kobky, musí odhalit její tajemství. Právě on se stane nejen zkouškou síly a odolnosti, ale také vůdčí nití vedoucí k rozuzlení neznámých sil střežících toto tajemství." Toto si můžete jako popisek přečíst na stránce Steam. 

Fear Underground demo si můžete stáhnout a vyzkoušet už nyní. Plná hra by pak měla vyjít ještě v tomto roce, přesné datum ale bude ještě upřesněno. Hra je v plánu prozatím pouze na PC a bez české lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama