Moon Samurai je nová pixelová akce, ve které vyrazíme do boje proti zkorumpované vládě
i Zdroj: Nunchaku Games
Novinka Moon Samurai je nová pixelová akce, ve které vyrazíme do boje proti zkorumpované vládě

Moon Samurai je nová pixelová akce, ve které vyrazíme do boje proti zkorumpované vládě

David Vondráček

David Vondráček

15. 5. 2024 11:00

Studio Nunchaku Games chystá hru Moon Samurai, ve které se vžijeme do role mladého muže, kterému se podařilo uprchnout ze svého vězení, aby porazil zkorumpovanou vládu svého města.

Reklama

Příběh Moon Samurai  se odehrává v roce 2080. Měsíční město RAM City je pod kontrolou vlády, která hledí na své vlastní zájmy. Jeden z nich je i nezávislost na Zemi, čímž hrozí válka. Náš hrdina se za pomocí vlastní síly a vůle dostane ze svého vězení s jediným cílem. Svrhnout zkaženou a špínou prolezlou vládu a zabránit válce. Hra bude mít i několik konců a to podle toho, jaká rozhodnutí v daný moment učiníme. 

Moon Samurai láká zejména na úžasnou pixelovou grafiku. Bude možné navštívit desítky míst. Ulice a střechy měsíčního města. Vězení se zahořklými strážemi a vězni. Měsíční umělé džungle, tajné vojenské laboratoře, noční kluby, vesmírná loď mimo kontrolu, děsivý otevřený prostor a další. Každá úroveň pak bude plná úžasných detailů, NPC a tajemství k nalezení. Hlavní náplň hry pak bude boj. Ten nabídne až třicet bojových mechanik a záleží jen na vás, jakou cestou půjdete. Můžete tak bojovat hezky ručně stručně, nebo se vybavit nějakou zbraní, se kterou budete nepřátelům drtit lebky. Kromě toho nabídne Moon Samurai víc jak pět variant blokování útoků, nebo úskoků. Kromě toho bude možné využít i předměty v lokacích. Například v baru můžete po někom hodit láhev, nebo židli.

A pokud vás bojování proti hordám nepřátel pomalu unaví, můžete se svým samurajem prozkoumávat město, řešit hádanky a odemykat nové lokace. 

Moon Samurai je intenzivní, poutavé akční dobrodružství, které hráče vtáhne do vysokých vrcholů mladého válečníka na misi porazit zkorumpovanou vládu v nebezpečném měsíčním městském státě RAM City." Píše o hře popisek na Steamu.

Hra Moon Samurai by se měla dočkat vydání během příštího roku. Kromě PC se hra podívá také na PS4 a PS5. Stejně jak na Xbox sérii X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama