Multiplayerová hra od tvůrců Dead By Daylight poběží na Unreal Engine 5
i Zdroj: Behavior Interactive
Novinka Multiplayerová hra od tvůrců Dead By Daylight poběží na Unreal Engine 5

Multiplayerová hra od tvůrců Dead By Daylight poběží na Unreal Engine 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 4. 2024 16:00

Studio Behavior Interactive by mohlo brzy představit neohlášený multiplayerový titul. Ten podle nejnovějších informací poběží na Unreal Engine 5.

Reklama

Asymetrická multiplayerová hra Dead By Daylight dnes patří mezi nejhranější tohoto typu a studio Behavior Interactive ji i po téměř 8 letech od vydání neustále plní novým obsahem. Další hry od tohoto studia se již nechytly a tak je potřeba přijít s něčím dalším. 

Jak již od roku 2022 víme, studio chystá mimo jiné multiplayerový AAA titul. Zhruba před dvěma lety jsme se dozvěděli první informace a to díky dostupným inzerátům, které prozradily, že má jít o live-service model, kde se samozřejmě objeví neoblíbené mikrotransakce, nejrůznější achievementy, podpora cross-platform nebo levelování postav.

Dnes se objevily další drobné informace. Chystaný projekt, který zatím není oficiálně oznámen, bude vyvíjen v Unreal Engine 5. Toto rozhodnutí naznačuje, že můžeme očekávat hru s úžasnou grafikou a dalšími inovacemi, včetně potenciální podpory Lumen a dalších technologií. Zatímco se zatím jedná o spekulace, vše naznačuje, že se jedná o sci-fi akční titul, který bude zahrnovat různé typy mechů. Oficiální oznámení by mohlo přijít ještě tento rok. Co se týče dostupných platforem, z inzerátů vyplývá, že hra vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama