Nové Halo bude výrazně přepracováno a nenaváže na neúspěšné Infinite
i Zdroj: 343 Industries
Novinka Nové Halo bude výrazně přepracováno a nenaváže na neúspěšné Infinite

Nové Halo bude výrazně přepracováno a nenaváže na neúspěšné Infinite

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 5. 2024 14:45

Nové Halo i přes prodejní neúspěch Halo Infinite bude, tvrdí zahraniční zdroj, který navíc přichází s podrobnostmi. Jen tak ale asi nevyjde. Co všechno víme?

Reklama

Série Halo vždy patřila mezi velmi populární first-person sci-fi střílečky, nicméně poslední díl s podtitulem Infinite se příliš nepovedl a neprodával se tak dobře jako předchozí díly. Bylo tedy otázkou, zda studio 343 Industries přijde s novým dílem. Podle zahraničních zdrojů se však nový díl skutečně chystá.

Na Redditu se objevil rozsáhlý příspěvek, který údajně přináší první informace o novém dílu Halo. Ten by neměl mít s Infinite nic společného, a hráči by se měli dočkat neomezené výdrže pro sprint, podobně jako v Halo 4 nebo Halo 5 a skluzů. Do pohybové sady přibyly dvě nové schopnosti, prozatím nazvané Jet Boost a Wall Run. Také se testuje schopnost, která hráčům umožňuje umisťovat portály podobně jako ve hře Splitgate, ale ta pravděpodobně bude nakonec odstraněna. Zdá se, že tvůrci se vrací ke stylu Halo 5, které bylo považováno za zábavnější a zajímavější. Více informací najdete v příspěvku na Redditu, i když nic zásadního tam zatím není.

Halo Infinite

Zmiňovaný poslední díl Halo Infinite vyšel v polovině listopadu roku 2021 exkluzivně na konzole Xbox a PC. Ačkoliv si v recenzích nevedl špatně, hráči hru nešetřili a velmi ji zkritizovali. Nový díl série Halo by mohl dorazit do několika let, letos, ale ani příští rok bychom s ním raději nepočítali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama