Poslední šance: DAYZ za tuto cenu už nikdy nekoupíte!
i Zdroj: Bohemia Interactive
DAYZ Novinka Poslední šance: DAYZ za tuto cenu už nikdy nekoupíte!

Poslední šance: DAYZ za tuto cenu už nikdy nekoupíte!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 5. 2024 08:00

Jestliže stále přemýšlíte nad zakoupením hry DAYZ, je na čase. Cena hry se kvůli očekávané aktualizaci navýší o několik stovek. Využijte aktuální velmi pěkné ceny.

Reklama

Věnovali jsme se tomu již několikrát, přesto je fajn to hráčům ještě jednou zopakovat. Jistě jste pravděpodobně všichni zaznamenali, že DAYZ se brzy spojí s dříve placeným DLC Livonia. A jak jsme pokaždé podotkli, cena hry se po aktualizaci 1.25 navýší klidně o několik stovek, je tak na čase si hru pořídit právě nyní. Běžné české obchody kolekci nabízí zhruba za 1.500 Kč, zatím co na Steamu ji pořídíte za necelých 600 Kč, samozřejmě prozatím bez Livonia, které do standardní verze DAYZ zavítá již 27. května.

Věděli jste, že pomníky v DAYZ připomínají zesnulé hráče?
i Zdroj: Bohemia Interactive

Věděli jste, že pomníky v DAYZ připomínají zesnulé hráče?

V českém survivalu DAYZ můžete narazit na několik pomníků nebo nenápadných křížků. Věděli jste, že odkazují na skutečné…

21. 5. 2024 11:00

Celá tahle akce byla pravděpodobně způsobena tím, že český zombie survival DAYZ brzy dostane nové DLC. To nás vezme na promrzlé souostroví Sachal, kde se hráči mohou těšit až na 80 metrů čtverečních velkou mapu, nové možnosti a zbraně. 

DAYZ Frostline

"Na ploše více než 80 km2 se přeživší setkají se zimní krajinou lákající k průzkumu hustých lesů, zamrzlých jezer, větrem ošlehaných pohoří, narazit mohou i na stopy sopečné činnosti. Každý centimetr nové mapy nabízí krásu i nebezpečí. Rozšíření přináší novou dynamiku přežití. Vyzývá hráče, aby hospodařili s teplem i přírodními zdroji a zároveň prozkoumávali nové stavby, místa plná tajemství i místní faunu přizpůsobenou nehostinným podmínkám." Píše se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama