Pravděpodobně poslední teaser na Kingdom Come 2, odhalení už dnes večer
i Zdroj: Warhorse Studios
Novinka Pravděpodobně poslední teaser na Kingdom Come 2, odhalení už dnes večer

Pravděpodobně poslední teaser na Kingdom Come 2, odhalení už dnes večer

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 4. 2024 11:30

Hráči reagují na nejnovější teaser: žádné Kingdom Come 2, ale 2. světová válka! Jiní zase mluví o strategii. Tak kde je pravda? To se dozvíme už dnes večer.

Reklama

Pro české studio Warhorse bude dnešní večer velmi důležitý. Již ve 20:00 oficiálně odhalí, na čem posledních několik let tvrdě pracovali. Podle všeho by mělo jít o RPG hru Kingdom Come 2, nicméně hráči začínají spekulovat nad strategií, kde je pravda? To se dozvíme již dnes večer! 

Mezitím Warhorse zveřejnilo před dnešním odhalení pravděpodobně poslední teaser. Obrázek ze hry nás vzal do kostela, kde sedí muž. A znovu se objevily spekulace: Tohle vypadá na 2. světovou válku, reagují hráči s odkazem na kabát muže.

Pokud chcete být součástí dnešního odhalení, připravte si oficiální stream od Warhorse, ten proběhne jak na YouTube, tak Twitchi. Pokud pak budete chtít o hře vědět veškeré informace, sledujte nás, my budeme připravení!

Oficiálně: Warhorse se chystají oznámit novou hru
i Zdroj: Warhorse Studios s.r.o.

Oficiálně: Warhorse se chystají oznámit novou hru

České studio Warhorse, které stojí za legendárním RPG Kingdom Come: Deliverance, se chystá oznámit novou hru. Dle dostupného…

12. 4. 2024 07:00
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama