Představuje se vesmírná budovatelská strategie The Crust
i Zdroj: VEOM Studio
Novinka Představuje se vesmírná budovatelská strategie The Crust

Představuje se vesmírná budovatelská strategie The Crust

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 5. 2024 17:00

Dnes potěšíme fanoušky budovatelských strategií. Studio Veom právě úspěšně dobojovalo na KickStarteru a podrobněji představilo vesmírný sandbox The Crust.

Reklama

Na KickStarteru nedávno dobojovala budovatelská strategie The Crust. Tvůrci se pokoušeli vybrat 100 tisíc dolarů, nakonec však projekt oslovil spoustu fanoušků strategií a studio Veom vybralo více než 200 tisíc dolarů. The Crust se prezentuje jako sandboxový vesmírný simulátor, kde na hráče čeká budování obrovské kolonie a základny na Měsíci. “Lidé jsou vaším nejcennějším zdrojem. Sledujte zdraví, náladu a potřeby svých kolonistů. Najměte nejlepší odborníky a ujistěte se, že pracují jako tým: jsou to jejich jedinečné vlastnosti a dovednosti, které vám umožní skutečně optimalizovat vaši výrobu a výzkum."

Zautomatizujte lunární základnu a stanete se zachráncem lidstva zkoumajícím budoucnost na Měsíci. Těžte, vyrábějte, bádejte a obchodujte se zdroji se Zemí v tomto poutavém příběhovém staviteli základů. Těžte lunární zdroje, vyrábějte stroje na zpracování a napájejte svou základnu pomocí satelitů a baterií. Odemkněte vědecké pokroky ve třech výzkumných stromech, abyste zlepšili své technologické schopnosti.” Píše se v oficiálním popisku hry. The Crust vyjde v průběhu roku 2024 na Steamu, kde si již můžete přidat do seznamu přání. Skvělou zprávou pak je, že hra není absolutně náročná na hardware, vystačíte si se slabší kartou Nvidia GTX 1060.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama