Redfall dostane offline režim, poté definitivně skončí podpora hry
i Zdroj: Arkane Austin
Redfall Novinka Redfall dostane offline režim, poté definitivně skončí podpora hry

Redfall dostane offline režim, poté definitivně skončí podpora hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 5. 2024 07:00

Studio Arkane Austin přece jen vydá ještě jednu aktualizaci pro Redfall, která kromě drobných oprav a přepracovaných systémů přinese offline režim hry.

Reklama

Pravděpodobně už všichni osud upírské akce Redfall znáte. Jedná se o kooperativní hru, která se studiu Arkane Austin vůbec nepovedla. Vyšla ve stavu, který potřeboval ještě chvíli péče, hra trpěla na nedostatek obsahu, bugy a špatnou optimalizaci, za což se následně omluvil sám šéf Xboxu Phil Spencer.

Spencer sliboval rychlou nápravu a 60FPS pro konzole Xbox Series X/S, to však bylo asi jediné, co Redfall stihl dostat. Před několika dny bylo oficiálně oznámeno, že studio Arkane Austin končí a s ním i rozpracované projekty a vylepšení pro Redfall. Nakonec ale přeci jen jedno poslední vyjde. Hráči se v nejbližší době mohou těšit na poslední aktualizaci, která přinese offline režim.

Oznámili to tvůrci prostřednictvím sociálních sítí. Je víceméně jisté, že to bude naposled, co o hře jménem Redfall uslyšíme. Je to dobře? Možná, s tímto už by asi těžko někdo něco udělal, nicméně je velká škoda rozpuštěného studia, které dle svého vyjádření, chtělo vytvořit Dishonored 3, to bohužel schváleno nebylo. Redfall vyšlo 2. května 2023 na PC a Xbox a v recenzích si odneslo pouhých 5 / 10.

Druhá, podstatně zkušenější pobočka Arkane Lyon v současné době pracuje na očekávané hře Marvel's Blade, ta však má několik let do vydání a je pravděpodobné, že o ní nějakou dobu neuslyšíme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama