Splinter Cell Remake nemá být součástí konference Ubisoftu
i Zdroj: Ubisoft
Splinter Cell Novinka Splinter Cell Remake nemá být součástí konference Ubisoftu

Splinter Cell Remake nemá být součástí konference Ubisoftu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 6. 2024 17:30

Dlouho očekávaná špionážní akce Splinter Cell Remake nemá být součástí dnešní velké konference Ubisoft Forward 2024. Na první záběry remaku si budeme muset ještě počkat.

Reklama

Velká a očekávaná konference Ubisoft Forward 2024 je tady, tedy bude dnes večer ve 21:00 našeho času. Co Ubisoft chystá? Mezi potvrzenými hrami je například Star Wars: Outlaws nebo Assassin's Creed: Shadows, které zde předvede svůj první gameplay. A bude toho samozřejmě více, jak známe Ubisoft, dočkáme se i nějakého tajného oznámení.

Každopádně, co údajně neuvidíme, je chystá špionážní third-person akce Splinter Cell Remake. S informací přišel důvěryhodný insider Shinobi602. Konkrétně za pomoci přiloženého gifu, odpověděl jednomu z dotazujících se fanoušků, zdali se na Forwardu objeví více než 2.5 roku oznámený remake.

Splinter Cell Remake nemá být součástí konference Ubisoftu
i Zdroj: Ubisoft

Splinter Cell Remake

“Splinter Cell Remake je modernizovaná verze klasické stealth akční hry Splinter Cell, původně vyvinuté společností Ubisoft. Tento remake přináší vylepšenou grafiku, aktualizované herní mechaniky a nové technologie, aby poskytl hráčům pohlcující zážitek. Hráči se opět ujmou role Sama Fishera, elitního agenta tajné organizace Third Echelon, a budou plnit mise zaměřené na špionáž, infiltrace a eliminaci nepřátel, přičemž důraz je kladen na tichý postup a strategické myšlení.” Stojí v oficiálním popisku hry.

Splinter Cell Remake stále nemá datum vydání, nicméně často se zmiňuje rok 2025. Moderní očekávanou předělávku dostaneme ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama