Tenet of Spark je parádní příběhová akce, kde nám v boji se zločinem pomáhají naši předkové
i Zdroj: Roar Games
Novinka Tenet of Spark je parádní příběhová akce, kde nám v boji se zločinem pomáhají naši předkové

Tenet of Spark je parádní příběhová akce, kde nám v boji se zločinem pomáhají naši předkové

David Vondráček

David Vondráček

30. 5. 2024 19:45

ROAR Games je indie studio, které od roku 2023 pracuje na své první hře, Tenet of Spark. Poběží na Unreal Engine 5 a my vám ho představíme o něco blíže.

Reklama

Ve hře Tenet of Spark budeme hrát za mladého boxera, který získá skutečně unikátní schopnost. Vnímat svět prostřednictvím sil svých předků a pomocí této schopnosti se rozhodne bojovat se zločinem. Srdcem hry je unikátní mechanika pro přepínání světa, která hráčům umožňuje plynule přeskakovat mezi pohlcujícími prostředími inspirovanými starověkou jihoamerickou a vikingskou civilizací. 

Náš hrdina ale bude moci schopnosti využívat i při zdolávání různých překážek. Pokud máme například před sebou dveře, které nebudeme moci otevřít, jednoduše přeskočíme do role vikinga, pro kterého nejsou dveře žádný problém. Nebo pokud proti vám stojí nepřátelé s pistolemi, jednoduše se změníme na Aztéka. To změní nejen naše nepřátele ale i jejich zbraně. Tenet of Spark ale nabídne víc možností postupu a řešení.  Dojde i na pěstí souboje v našem světě, ve stylu hry Sifu. Přece jen hrajeme za boxera, který se nebojí nějakou tu ránu rozdat. 

Tenet of Spark je stále ve vývoji ale dorazit by hra měla v průběhu roku 2025. Otázkou zůstává, kdo si bude moct užít a kdo ne. Není jasné, zda půjde o exkluzivitu. Jestli bude hra na PC, nebo jenom na konzole, popřípadě obojí ,zatím nikdo neví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama