Tour de France 2024 odstartuje začátkem června
i Zdroj: Cyanide Studio
Tour de France Novinka Tour de France 2024 odstartuje začátkem června

Tour de France 2024 odstartuje začátkem června

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 5. 2024 08:00

Připravte si kola, již začátkem června odstartuje očekávaný cyklistický závod Tour de France 2024. Ten láká na režim Criterium, kde si lidé mohou snadno přijít na bonusy.

Reklama

Společnost Nacon před několika málo hodinami oficiálně oznámila z nový díl do cyklo série, Tour de France 2024. Ten slibuje výběr až z 900 profesionálních jezdců, kariéru pro jednoho hráče, ale také režim Criterium, což je multiplayer s online výzvy, kde si můžeme jednoduše přijít k bonusům. Co nás ale překvapilo, tisková zpráva nikde nezmiňuje novinky nebo inovace, něco nám říká, že ročník 2024 bude prakticky totožný s tím posledním.

Vyhrajte Grand Tour a získejte žlutý dres v oficiální hře k Tour de France 2024. Porazte své soupeře, dostaňte se až na samotnou hranici svých možností a ukažte, čeho jste schopní v novém režimu pro více hráčů: Criterium.” Stojí v popisku hry.

Tour de France 2024 vyjde 6. června 2024 ve verzích PC, PlayStation 5, PlayStation 4 a Xbox Series X/S, na starší generaci Xboxu se nějak opět zapomnělo. Nutno v závěru podotknout, k hraní je potřeba ovladač, hra nepodporuje klávesnici a myš.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama