Trevor z GTA 5 měl dostat vlastní příběhové DLC, Rockstar ale vše zrušil
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 5 Novinka Trevor z GTA 5 měl dostat vlastní příběhové DLC, Rockstar ale vše zrušil

Trevor z GTA 5 měl dostat vlastní příběhové DLC, Rockstar ale vše zrušil

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 4. 2024 15:00

Trevora z Grand Theft Auto 5 asi nemusíme nikomu představovat, v hlavním příběhu jsme za něj nahráli několik hodin. Nicméně po pár letech měl dostat vlastní DLC, co mělo obsahovat?

Reklama

Herní série Grand Theft Auto od amerického vývojářského studia Rockstar Games se považuje za jednu z nejvýznamnějších ve svém žánru. Každý nový díl série přinesl inovativní prvky a udržel si vysokou úroveň. I když některé aspekty hry Grand Theft Auto 4 předčily ty ve hře GTA 5, celkově poslední díl z roku 2013 dosahuje vynikající kvality a stále nemá konkurenci ani po více než deseti letech od vydání.

Nicméně, fanoušci zůstali zklamaní, protože GTA 5 nikdy nezískalo žádné rozsáhlé příběhové DLC, jak bylo původně plánováno. I když se o plánech na taková rozšíření vědělo, nikdy jsme se pořádně nedozvěděli, co měla nabídnout. Nyní se však objevily informace, že jedno z těchto DLC mělo být zaměřeno na postavu Trevora, magora z venkovu, který neměl k ráně daleko.

Trevor z GTA 5 měl dostat vlastní příběhové DLC, Rockstar ale vše zrušil
i Zdroj: Rockstar Games

DLC Agent Trevor

Bláznivého Trevora si zahrál herec Steve Ogg, který se také ke zrušeném DLC vyjádřil. Prozradil, že se připravovalo někdy kolem roku 2016 - 2017 a příběh se měl točit především kolem něj:

Natočili jsme něco jako "James Bond Trevor" - pořád to byl trochu magor, ale snažil se předstírat, že je jako tajný agent. Natočili jsme nějaké scény a pak to prostě vyšumělo, Rockstar to nikdy nedodělal, nikdy na to jinak nenavázali.

V současné době se Rockstar Games chystá k dokončení dlouho připravovaného Grand Theft Auto 6, které dorazí na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S v průběhu přístího roku, nejčastěji se mluví o první polovině roku. PC verze jistě v plánu bude též, dočkáme se jí ale o něco později. Níže si můžete připomenout první trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama