Tvůrci trilogie Batman Arkham chystají příběhovou adventuru pro Xbox
i Zdroj: Rocksteady Studios
Novinka Tvůrci trilogie Batman Arkham chystají příběhovou adventuru pro Xbox

Tvůrci trilogie Batman Arkham chystají příběhovou adventuru pro Xbox

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 5. 2024 12:30

Bývalí vedoucí představitelé studia Rocksteady založili nové studio Hundred Star, kde ve spolupráci s Xboxem připravují příběhovou adventuru pro jednoho hráče.

Reklama
Reklama

Líbila se vám oceňovaná trilogie Batman Arkham? Pak byste měli pečlivě sledovat zbrusu nové studio Hundred Star, kde působí bývalí vedoucí z Rocksteady Studios. Podle neověřených informací pracují na příběhové adventuře pro jednoho hráče. Co je však ještě zajímavější, vývoj má financovat Xbox. A my v redakci máme podezření: Neplánuje Microsoft exkluzivitu, která by přímo konkurovala Marvel's Spider-Man od PlayStationu? Je to velmi pravděpodobné.

Zbrusu nová verze Unreal Engine 5.4 oficiálně představena
i Zdroj: Skydance New Media

Zbrusu nová verze Unreal Engine 5.4 oficiálně představena

Společnost Epic Games i nadále pokračuje ve vylepšování svého Unreal Engine 5. Nově byla představena verze 5.4, která posune…

24. 4. 2024 17:00

Veteráni z Rocksteady, Sefton Hill a Jamie Walker, založili Hundred Star v roce 2023 a velmi rychle získali téměř 100 zaměstnanců. V současné době o jejich hře víme jen málo, snad jen to, že vzniká na Unreal Engine 5 a vydá ji Xbox Game Studios. Nutno podotknout, počítá se také s PC verzí, PS5 je s jistotou mimo. Co se týče nějakého detailnějšího představení, na to si pravděpodobně ještě počkáme, projekt bude ve velmi rané fázi vývoje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama