Venku je nová delší upoutávka pro Star Wars: Outlaws
i Zdroj: Ubisoft Massive
Outlaws Novinka Venku je nová delší upoutávka pro Star Wars: Outlaws

Venku je nová delší upoutávka pro Star Wars: Outlaws

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 6. 2024 21:10

Star Wars: Outlaws se předvedlo na nových gameplay záběrech a my jsme velmi opatrní, co o hře napíšeme. Zdaleka nevypadá tak úžasně jako při oznámení.

Reklama

Ubisoft odstartoval svoji konference Forward 2024 hudebně, nicméně ihned po sboru se předvedla první hra. Tou je Star Wars: Outlaws od studia Massive (tvůrci The Division). Úvod nové upoutávky toho příliš neprozradil, vlastně jen koukáte, jak se hlavní postava prochází pomalým krokem. Každopádně hned na to můžeme vidět vesmírné bitvy, které na první, ale i druhý pohled působí sakra arkádově. Ale o tom Outlaws nebude. Nakonec dojde i na ukázku mapy nebo soubojového systému.

Star Wars: Outlaws

Jako první videohra ze světa Star Wars nabízí plně otevřený svět. Hra zahrnuje stealth a otevřený boj, souboje ve vesmíru, řízení vozidel a větvený dialog. Děj se odehrává mezi událostmi filmů The Empire Strikes Back a Return of the Jedi. Hrajete za Kay Vessovou, lstivou podvodnici, která touží po svobodě a novém životě. Cestou za dobrodružstvím ji doprovází malý společník Nix.

Star Wars: Outlaws vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S již 30. srpna 2024

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama