Vigor odstartuje na PC v předběžném přístupu již 16. května
i Zdroj: Bohemia Interactive
Vigor Novinka Vigor odstartuje na PC v předběžném přístupu již 16. května

Vigor odstartuje na PC v předběžném přístupu již 16. května

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 5. 2024 15:00

Česká post-apokalyptická střílečka Vigor vyjde na PC v předběžném přístupu již zítra 16. května. Venku je pravděpodobně jeden z posledních trailerů.

Reklama

České studio Bohemia Interactive před několik hodinami oficiálně oznámilo, že očekávaná PC verze střílečky Vigor vyjde v předběžném přístupu již zítra 16. května 2024. Nutno ještě jednou připomenout, že předběžný přístup hráče vyjde na 20 dolarů, a to i přes fakt, že je Vigor na konzolích bezplatný. Tou lepší zprávou je, že po ukončení early access s přechodem na 1.0 verzi bude hra dostupná zdarma.

O předběžném přístupu..

Balíček Vigor – Reinforcements Pack obsahuje exkluzivní uniformu a jedinečný titul, jejichž nošením dáš najevo, že patříš k prvním, kdo tuhle novou kapitolu Vigoru hráli. Balíček obsahuje i výběr různě vzácných zbraní a spotřebních předmětů, které ti pomůžou stát se v nehostinném Norsku tím nejdrsnějším vyhnancem.

Vigor je free-to-play survival hra od Bohemia Interactive, která se odehrává v postapokalyptickém prostředí Norska. Hráči se snaží přežít ve světě zdevastovaném nukleární katastrofou, sbírají zdroje, staví úkryty a soupeří o vzácné materiály. Hra kombinuje prvky lovu, střílení a craftingu a klade důraz na taktiku a spolupráci.” Stojí v popisku hry. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama