2K Games představí za tři týdny velkou novinku, mohlo by jít o Mafii
i Zdroj: 2K Games
Novinka 2K Games představí za tři týdny velkou novinku, mohlo by jít o Mafii

2K Games představí za tři týdny velkou novinku, mohlo by jít o Mafii

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 5. 2024 07:00

Nová Mafia poběží na Unreal Engine 5, vyjde v roce 2025 a odvypráví příběh o Salieriho rodině. Alespoň to tvrdí důvěryhodné zdroje. K oznámení má dojít 7. června.

Reklama

Již jen méně než měsíc a dorazí největší herní událost roku 2024. Přesně 7. června odstartuje herní veletrh Summer Game Fest 2024, který tradičně bude moderovat oblíbený Geoff Keighley. Ten již prozradil, že se akce účastní více než 55 herních společností, mezi kterými nebude chybět například PlayStation, Ubisoft, Xbox, Timi, Riot Games, Capcom nebo 2K Games.

A právě u 2K Games nyní zůstaneme. Geoff Keighley na sociální síti X prozradil, že 2K právě během Summer Game Fest 2024 představí velkou novinku. Podle jeho informací nepůjde o novou, ale již zaběhlou IP. Tou by mohla být nová Mafia. Alespoň to tvrdí někteří insideři, včetně důvěryhodného Kurakasise, který to tvrdil již v polovině dubna.

Rozhodně to není poprvé, co bychom o 4. dílu populární gangsterské akce slyšeli. První informace se objevily v roce 2019, nicméně ty opravdu důvěryhodné, které alespoň vypadají, že se zakládají na pravdě, jste u nás mohli vidět před dvěma lety. V současné době se tvrdí, že nepůjde o MAFIA 4, nýbrž pre-quel, který nás údajně vezme dějově ještě před první legendární díl.

Mluvilo se také o hernímu enginu, podle všeho studio Hangar 13 využije služeb Unreal Engine 5, nebo datu vydání. Nová Mafia prý vyjde v průběhu roku 2025. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama