Bývalí tvůrci Battlefieldu oznámili PvP střílečku Combat Champions
i Zdroj: C77 Entertainment
Novinka Bývalí tvůrci Battlefieldu oznámili PvP střílečku Combat Champions

Bývalí tvůrci Battlefieldu oznámili PvP střílečku Combat Champions

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 5. 2024 16:00

Máte rádi Battlefield? Líbí se vám hra The Finals? Potom by vás pravděpodobně mohla zaujmout i nedávno oznámená střílečka Combat Champions, plná zničitelného prostředí.

Reklama

Pokud vám nyní řekneme, že následující řádky budou patřit hře, na které pracují bývalí tvůrci série Battlefield, že jde o PvP arénovku, která bude plná destrukce a nejrůznějších vybuchujících předmětů, do čehož se má zapojit i “televizní show”, pravděpodobně vás napadne, že jde 100% o parádní hru The Finals

Vše, je ale jinak. Mluví se o nedávno oznámené novince Combat Champions, kterou připravuje zbrusu nově složené herní studio C77.

Vaši korporátní vládci vám neplatí za to, abyste byli nudní. Naštěstí kamery Corporate Mediation Alliance (CMA) běží a připravily půdu pro váš úspěch. Mapy plné zničitelného terénu jsou posety herními rekvizitami, jako jsou firemní maskoti, explodující sudy s palivem, vzduchové beranidla, lidské praky a skluzavky. Tyto prvky vás motivují k provádění kaskadérských kousků, které upoutají pozornost komentátorů hry CMA a budou krásně odměněny.” Stojí v popisku hry.

Combat Champions vyjde v průběhu roku 2024 na PC a nespecifikované konzole, je ale víceméně jisté, že půjde o PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Již v tuto chvíli se však můžete zaregistrovat do uzavřené alphaverze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama