Helldivers 2: Zprávy z fronty: Boj s Automatony vrcholí
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Článek Helldivers 2: Zprávy z fronty: Boj s Automatony vrcholí

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Boj s Automatony vrcholí

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Helldiveři opět dokázali odhodlání a vůli pomoci vědeckému pokroku. Nicméně, zábava skončila, je na čase zničit Automatony. Jejich linie se bortí a vítězíme.

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.

Občané Superzemě!

Naši Helldiveři nepřestávají opakovaně dokazovat, že patří k tomu nejlepšímu, co může lidstvo a demokracie nabídnout. Bez váhání pomohli vědeckému pokroku a otevřená lovecká sezóna na Terminidy byla splněna rychle a hladce. Díky této akci mají naši vědci dostatek dat na další výzkum.

Nicméně, i přes obří počty eliminovaných Terminidů zatím není jasný přesný způsob, který by Terminidy spolehlivě vyhladil. Jisté je, že různé mutace se objevují častěji na vzdálenějších planetách. V podstatě platí, že čím dále je planeta od Super Země, tím je větší pravděpodobnost mutací. Zatím není přesné vysvětlení tohoto fenoménu, nicméně vědci se jím budou nadále zaobírat.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game studios
Helldivers 2 Info

Rozpad Automatonů pokračuje

Poslední akce proti Automatonům zanechaly nepřítele zmateného a jejich linie je stále rozdělena na dvě části. Tlak, který na ně vytváříme, nesmí ustat. Každopádně Automatoni se vzpamatovali z prvotního šoku a nyní se drží zuby nehty.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game studios
Helldivers 2 Info

Po celém jejich území jsou rozmístěné orbitální platformy, které útočí na naší flotilu. To nás dosti omezuje a naše letecká převaha dosti trpí. Platformy se zaměřují na naše stroje, což výrazně prodlužuje časy, kdy je možné vyzvednout Helldivery z pole.

Naštěstí, velmi rychle se podařilo odhalit slabinu těchto platforem. Tyto platformy pracují na společném meziplanetárním systému, který je propojený přes všechny planety obsazené Automatony. To znamená, že pokud se rychle podaří osvobodit obsazenou planetu, systém se zhroutí a potrvá nějaký čas, než se opět zkalibruje. Zároveň platí, že pokud se podaří osvobodit dvě planety rychle za sebou, tedy zhruba během 12 hodin, tento systém se poškodí ještě více. To poskytne leteckým jednotkám výrazně více prostoru a urychlí časy pro vyzvednutí.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Info

Každý den, kdy okupace planet pokračuje, je plivanec do tváře demokracie. Helldiveři nyní vyrazit a vykonat spravedlnost za zničené sny našich občanů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama