Koncem května proběhne větší Silent Hill Showcase 2024
i Zdroj: Bloober Team SA
Novinka Koncem května proběhne větší Silent Hill Showcase 2024

Koncem května proběhne větší Silent Hill Showcase 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 5. 2024 10:00

Jaká je budoucnost značky Silent Hill? To se dozvíme již za několik málo dnů, kdy proběhne akce s názvem Silent Hill Transmission. Dozvědět bychom se měli detaily ohledně tří Silent Hill her.

Reklama

V říjnu roku 2022 společnost Konami uspořádala na poměry téměř mrtvé značky Silent Hill celkem slušnou showcase. Během té se překvapivě dostalo hned na tři hry, 1 seriál a film. Dodnes jsme však mohli vidět pouze zmíněný interaktivní seriál, který příliš velký úspěch nezaznamenal, co se týče her, o těch je absolutní ticho, stejně tak o hraném filmu s názvem Return to Silent Hill.

To se však velmi brzy změní. Konami již 30. května odstartuje událost s názvem Silent Hill Transmission, což bychom mohli pojmenovat též jako Silent Hill Showcase 2024. Během této akce se dozvíme podrobnosti především o připravovaných hrách. K čemu zcela jistě dojde, je oznámení data vydání dlouho očekávaného Silent Hill 2 Remaku, který nemá mít daleko do vydání.

Kromě zmíněného remaku, který vzniká pod polským studiem Bloober Team, se chystá také nepředstavený Silent Hill f (NeoBards Entertainment) a Silent Hill: Townfall (No Code). Doufejme, že se konečně dočkáme alespoň traileru.

Podrobnosti ohledně Silent Hill Showcase 2024 budeme samozřejmě sdílet a do detailu si vše rozebereme. Pro více informací nás sledujte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama