Podívejte na záběry ze zrušené hry The Division: Heartland
i Zdroj: Ubisoft
Heartland Novinka Podívejte na záběry ze zrušené hry The Division: Heartland

Podívejte na záběry ze zrušené hry The Division: Heartland

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 5. 2024 17:00

The Division: Heartland bylo zrušeno, to už asi většina z vás ví. Nicméně dnes tu máme gameplay záběry, které dosud vidělo jen velmi málo lidí.

Reklama

Možná to ještě někteří z vás nevědí: Dlouho očekávaná free-to-play extrakční střílečka The Division: Heartland byla zrušena. Ubisoft vývoj stopl a dal přednost podstatně ambicióznějšímu projektu jménem XDefiant. Ano, je to škoda, ale bohužel nyní už s tím nikdo nic neudělá, přesto by vás mohla potěšit alespoň zpráva, že mobilní verze pojmenovaná jako The Division: Resurgence, pokračuje.

Tvůrci ze studia Red Storm o Heartland příliš často neinformovali, pravděpodobně věděli, proč. Nejdříve se mluvilo o nespokojenosti, poté došlo na odklad a nakonec se objevila zpráva, že bylo Heartland zcela přepracováno. Nicméně nyní se objevilo video, o kterém moc lidí nevědělo. To zahrnuje gameplay záběry z testovací, 10 měsíců staré verze. Zhruba 4minutové video zachycuje jak gameplay, tak pár cut-scén a já osobně musím říct, že Heartland na těchto záběrech nevypadá vůbec špatně!

The Division: Heartland

Hráči se ujímají role agentů Divize, kteří jsou povoláni obnovit pořádek a bojovat proti novým hrozbám v otevřeném světě, který čelí různým ekologickým a společenským katastrofám. Hra nabízí PvE a PvP režimy, což umožňuje hráčům spolupracovat nebo bojovat proti sobě v dynamickém prostředí.

Hra byla v plánu ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama