Black Ops 6 Novinka Příběhová kampaň Call of Duty: Black Ops 6 nepřekvapí, prý zabere jen 6 hodin

Příběhová kampaň Call of Duty: Black Ops 6 nepřekvapí, prý zabere jen 6 hodin

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 6. 2024 19:00

Call of Duty: Black Ops 6 nabídne otevřený svět – tuto informaci jsme již několikrát slyšeli. Každopádně se vůbec neshoduje s tím, co řekl ředitel Treyarchu.

Reklama

Všichni jsme si asi už zvykli, že série Call of Duty vychází pravidelně každým rokem. Navíc stále nabízí příběhovou kampaň, která však ubírá na kvalitách a takové Black Ops 4 ji dokonce ani nemělo - přestože byla v plánech, nicméně problémy během vývoje tvůrce donutily ji zrušit.

Příběhovou kampaň nabídne i nedávno představené Call of Duty: Black Ops 6, která má navíc vůbec poprvé nabídnout otevřený svět, údajně ve stylu Far Cry. Od takové kampaně hráči jistě očekávají desítky hodin zábavy, přeci jen tyto otevřené světy nabízejí spoustu hlavní i vedlejších misí a dalších aktivit. Jak to tedy nakonec bude? To ještě studio Treyarch upřesní, nicméně rozhodně neočekávejme nic velkého. 

V současné době hra dosahuje délky klasické Call of Duty kampaně,

Call of Duty: Black Ops 6 hráčům zabere více než 300 GB na disku
i Zdroj: Activision

Call of Duty: Black Ops 6 hráčům zabere více než 300 GB na disku

Bude Call of Duty: Black Ops 6 největší hrou vůbec? Podle oficiálních informací by konzolová verze měla zabrat…

11. 6. 2024 12:00

řekl v rozhovoru ředitel společnosti Treyarch Yale Miller. Co přesně znamená “dosahuje klasické délky”? Pokud se koukneme na několik ročníků zpět, v průměru má příběhová kampaň Call of Duty zhruba 6 hodin, což se absolutně nemůže rovnat otevřenému světu - pokud však mapa nebude o kilometru čtverečním.

Call of Duty: Black Ops 6 vyjde 25. listopadu 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, překvapivě se ještě dostane i na starší generaci a navíc bude součástí Game Passu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama