XDefiant odstartoval nad očekávání: hra má už 3 miliony hráčů
i Zdroj: Ubisoft San Francisco
XDefiant Novinka XDefiant odstartoval nad očekávání: hra má už 3 miliony hráčů

XDefiant odstartoval nad očekávání: hra má už 3 miliony hráčů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 5. 2024 15:00

XDefiant získal nejrychleji první milion hráčů ze všech her, které kdy uvedl Ubisoft. Hra má více než 3 miliony unikátních hráčů a daří se jí velmi dobře.

Reklama

Jestli jsme věřili, že se něco Ubisoftu povede, byla to právě FPS střílečka XDefiant. Už když jsme ji několik týdnů testovali, cítili jsme úspěch, cítili jsme velkou inspiraci u Call of Duty, ale i  dalších skvělých her, což působilo nesmírně zábavně - a to šlo v tu dobu o zabugovanou betaverzi!

Nicméně plná verze je venku a daří se jí nad očekávání velmi dobře, jde o první hru Ubisoftu, která takto rychle získala 1 milion hráčů. XDefiant má již v tuto chvíli více než 3 miliony unikátních hráčů, přičemž těch souběžně hrajících má být 300 tisíc, samozřejmě mluvíme o všech platformách (PC a konzole). S informací přišel Tom Henderson, který pravidelně přináší velmi kvalitní, interní zprávy. 

Vyzkoušeli jsme akci XDefiant, a velmi nás překvapila
i Zdroj: Ubisoft San Francisco

Vyzkoušeli jsme akci XDefiant, a velmi nás překvapila

Ubisoft nás vybral mezi první šťastlivce, mohli jsme si tak ještě před vydáním vyzkoušet arénovou FPS akci XDefiant. Jak se…

14. 4. 2023 13:30

XDefiant si již nyní můžete zdarma stáhnout i vy, stačí vám k tomu klient Ubisoft Connect nebo konzole PlayStation 5 či Xbox Series X/S. 

XDefiant

XDefiant je multiplayerová střílečka z pohledu první osoby (FPS), která kombinuje rychlé akční prvky s taktickým rozhodováním. Hra se zaměřuje na intenzivní souboje mezi týmy a nabízí hráčům širokou paletu postav s různými schopnostmi a vybavením.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama