Zrušené Heartland původně vznikalo jako nízkorozpočtový battle-royale pro The Division 2
i Zdroj: Red Storm Entertainment
Heartland Novinka Zrušené Heartland původně vznikalo jako nízkorozpočtový battle-royale pro The Division 2

Zrušené Heartland původně vznikalo jako nízkorozpočtový battle-royale pro The Division 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 5. 2024 09:00

Nedávno zrušené The Division: Heartland nebylo od počátku extrakční střílečkou. Původní tvůrce, který se podílel na rané fázi hry, tvrdí, že šlo o battle-royale mód pro The Division 2.

Reklama

Rok 2019 byl stále ještě dobou, kdy režim battle-royale táhl a každá větší i menší herní společnost chtěla mít svůj vlastní. Není to samozřejmě divu, podívejme se, jak se uchytily hry jako PUBG, Fortnite nebo Call of Duty: Warzone - všechny zmíněné hry ročně vynášejí obrovské zisky.

Ubisoft se o to v několika případech pokoušel také, nicméně bez úspěchu. Pod francouzským vydavatelem mělo vzniknout hned několik battle-royale her, ale žádná z nich se buď neprosadila, nebo ani nestihla být oznámena veřejnosti. Dnes víme, že svůj BR režim měly dostat hry jako Watch Dogs, Ghost Recon, ale překvapivě i Splinter Cell. Nyní se dozvídáme, že battle-royale režim se původně chystal i pro The Division 2, a měl se jmenovat Heartland.

S informací přišel Ryan Smith, který sice v současné době pracuje na Overwatch 2, v roce 2019 však ještě působil pod Ubisoftem, kde měl být součástí vývojářského týmu. Na sociální síti X prozradil, že: 

Byl jsem součástí malého týmu, který s tím začal v roce 2019. Původně to měl být nízkorizikový režim BR pro The Division 2. Měl celkem jasný plán a šlo to dobře, ale Ubi a Red Storm měli... jiné nápady a změnilo se to drasticky. Smutné, že to nikdy nespatří světlo světa.

Jeho slova o tom, že se vše dramaticky změnilo, přineslo již dříve několik insiderů, nicméně podrobnosti jsme dodnes neznali. Dnes to konečně všechno dává smysl, z původně “DLC” pro Division 2 se nakonec stala free-to-play hra The Division: Heartland, která již neměla být battle-royalem, ale extrakční střílečkou

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama