Hunt: Showdown 1896 oficiálně představeno
i Zdroj: Crytek
Hunt: Showdown Novinka Hunt: Showdown 1896 oficiálně představeno

Hunt: Showdown 1896 oficiálně představeno

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hunt: Showdown 1896 bylo oficiálně představeno. Tvůrci legendární série Crysis komunitě kolem hry Hunt ukázali novinky, které se připravují v rámci další kapitoly.

Reklama

Původní Hunt: Showdown končí, alespoň co se týče původních konzolových verzí PlayStation 4 a Xbox One. Ty vyšly v roce 2020, nicméně pokrok člověk nezastaví. Německá společnost Crytek, jak jsme již informovali v květnu, oznámila, že již v polovině srpna dojde ke konci podpory PS4 a ONE verzí. Bohužel, neznamená to, že by snad nedostaly další obsah, ale, že budou definitivně vypnuté. 

Od 15. srpna je nahradí takzvaná next-gen verze, která samozřejmě bude součástí konzolí PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nejnovější verze jedné z prvních extrakčních her nabídne nejmodernější verzi CryEngine 5 nebo vylepšenou grafickou stránku. To ale nebude vše, celý Hunt: Showdown se posune ke kapitole 2, která obsahuje novou mapu, nepřátele a spoustu dalšího obsahu. 

Hunt: Showdown

Píše se rok 1895 a vy jste lovec, který má za úkol zlikvidovat divoká, děsivá monstra, která zamořila Louisianu Bayou. Hrajte sami nebo ve dvou nebo tříčlenných týmech a hledejte stopy, které vám pomohou sledovat váš cíl a soutěžit s ostatními lovci, kteří touží po stejné odměně. Zabijte a vyžeňte svůj cíl, vyzvedněte odměnu a pak se připravte na zúčtování; jakmile je odměna ve vašich rukou, každý další lovec na mapě bude po vaší ceně. Neprojevujte žádné slitování, když se probojováváte temným, nelítostným světem s brutálními zbraněmi inspirovanými obdobím, zvyšujete úroveň, odemykáte vybavení a sbíráte zkušenosti a zlato pro svou Bloodline.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama