Nobody's Left inspirované sérií The Last of Us zve hráče k testování
i Zdroj: Madrain Studio
Nobody's Left Novinka Nobody's Left inspirované sérií The Last of Us zve hráče k testování

Nobody's Left inspirované sérií The Last of Us zve hráče k testování

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nobody's Left je survival horor, který se zjevně inspiroval populární hrou The Last of Us. A vy se už nyní můžete přihlásit do testování této hry.

Reklama

V polovině prosince jsme vám představovali na první pohled velmi zajímavou survival hru Nobody's Left, která se bezesporu pokouší vypadat jako uznávané The Last of Us. Mnohem nižší rozpočet do vývoje je samozřejmě ihned znát, nicméně to nic nemění na tom, že Nobody's Left pečlivě sledujeme! Tvůrci z Madrain studia se rozhodli, že temnou post-apokalyptickou střílečku nechají okusit první hráče. Na Steamu již nyní najdete tlačítko “Požádat o přístup”, díky kterému se zařadíte na seznam žádostí. Pak už nezbývá než čekat, zdali vás seznam vybere. 

Den konečně nadešel! S nadšením oznamujeme, že ode dneška postupně poskytujeme omezený přístup k veřejným testerům, aby si mohli vyzkoušet naše demo. Kvůli technickým problémům nemůžeme uvolnit demo pro všechny najednou, ale postupně přidáváme další a další lidi. Demo testeři jsou vybíráni z těch, kteří odeslali žádost o playtest na naší Steamové stránce a dostanou e-mail s pokyny,dodali tvůrci hry.

Nobody's Left

Nobody's Left je akční adventura s prvky přežití zasazená do postapokalyptického světa. Hráči se ocitnou v roli osamělého přeživšího, který musí prozkoumávat nehostinné prostředí, sbírat zdroje a bojovat s nepřáteli, aby přežil. Hra klade důraz na morální volby a důsledky hráčových rozhodnutí, které mohou ovlivnit průběh a konec příběhu. Atmosféra hry je temná a napjatá, s důrazem na realistické zobrazení přežití v drsných podmínkách. Hra by měla dorazit “již brzy”, popravdě bychom ji ale letos raději nečekali. Každopádně s překvapením se chystá na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, ale také starší generaci PlayStation 4 a Xbox One.

Galerie

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama