Odprezentovat hru na Gamescomu může studia vyjít na miliony korun
i Zdroj: Warhorse Studios
Novinka Odprezentovat hru na Gamescomu může studia vyjít na miliony korun

Odprezentovat hru na Gamescomu může studia vyjít na miliony korun

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Během letošního Gamescomu 2024 se klasicky ukážou desítky různých videoher. Nicméně odprezentovat zde v hlavním čase trailer může studio vyjít na miliony korun.

Reklama

Již za několik málo týdnů dorazí jedna z největších, možná dokonce ta největší herní událost roku, Gamescom 2024. Tento herní veletrh se každoročně koná v německém Kolíně nad Rýnem. Letošní ročník odstartuje ve středu 21. srpna a tradičně nabídne ukázky nejočekávanějších her. Kromě toho se představí i menší indie hry a dojde i na prezentace zbrusu nových titulů. My se letošního Gamescomu 2024 zúčastníme a budeme vás pravidelně informovat přímo z místa dění.

Dnešní článek o herním svátku Gamescom se však bude točit kolem jiné zajímavosti. Zahraniční server TechRaptor přinesl informace o tom, kolik může stát vystavit svou hru na této akci, konkrétně během hlavní show Opening Night Live (ONL), kterou moderuje Geoff Keighley. ONL je nejžhavější částí celého veletrhu, kde se objevují jen ty největší projekty, každopádně možná byste tomu ani nevěřili, ale prezentace jedné hry s 120vteřinovou ukázkou zde vyjde na neuvěřitelných 288 000 dolarů, což je v přepočtu zhruba 6,5 milionu korun.

Gamescom 2024

Gamescom 2024 je velký mezinárodní veletrh videoher a interaktivní zábavy. Koná se každoročně a jedná se o jednu z nejvýznamnějších akcí v herním průmyslu, kde jsou představovány nové hry, hardware a technologie. V roce 2024 se Gamescom koná v německém městě Kolín nad Rýnem (Köln).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama