Tvůrci trilogie Batman Arkham chystají příběhovou adventuru pro Xbox
i Zdroj: Rocksteady Studios
Novinka Tvůrci trilogie Batman Arkham chystají příběhovou adventuru pro Xbox

Tvůrci trilogie Batman Arkham chystají příběhovou adventuru pro Xbox

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Bývalí vedoucí představitelé studia Rocksteady založili nové studio Hundred Star, kde ve spolupráci s Xboxem připravují příběhovou adventuru pro jednoho hráče.

Reklama

Líbila se vám oceňovaná trilogie Batman Arkham? Pak byste měli pečlivě sledovat zbrusu nové studio Hundred Star, kde působí bývalí vedoucí z Rocksteady Studios. Podle neověřených informací pracují na příběhové adventuře pro jednoho hráče. Co je však ještě zajímavější, vývoj má financovat Xbox. A my v redakci máme podezření: Neplánuje Microsoft exkluzivitu, která by přímo konkurovala Marvel's Spider-Man od PlayStationu? Je to velmi pravděpodobné.

Zbrusu nová verze Unreal Engine 5.4 oficiálně představena
i Zdroj: Skydance New Media

Zbrusu nová verze Unreal Engine 5.4 oficiálně představena

Společnost Epic Games i nadále pokračuje ve vylepšování svého Unreal Engine 5. Nově byla představena verze 5.4, která posune…

Veteráni z Rocksteady, Sefton Hill a Jamie Walker, založili Hundred Star v roce 2023 a velmi rychle získali téměř 100 zaměstnanců. V současné době o jejich hře víme jen málo, snad jen to, že vzniká na Unreal Engine 5 a vydá ji Xbox Game Studios. Nutno podotknout, počítá se také s PC verzí, PS5 je s jistotou mimo. Co se týče nějakého detailnějšího představení, na to si pravděpodobně ještě počkáme, projekt bude ve velmi rané fázi vývoje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama