Vychází dlouho očekávaná free-to-play střílečka XDefiant
i Zdroj: Ubisoft
XDefiant Novinka Vychází dlouho očekávaná free-to-play střílečka XDefiant

Vychází dlouho očekávaná free-to-play střílečka XDefiant

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 5. 2024 16:00

Přichází velká konkurence pro Call of Duty? Ještě v minulém roce to tak vypadalo. Zda to skutečně bude, se hráči dozví již dnes večer, kdy oficiálně odstartuje XDefiant.

Reklama

O střílečce XDefiant jsme toho jen za poslední rok napsali opravdu hodně. Jednou jsme přinesli dobré zprávy, jednou špatné, a bohužel, došlo i na několik odkladů, přičemž se komunita již bála, aby nedošlo na zrušení celého projektu, u Ubisoftu by to nebylo nic překvapivého, viz nedávno stopnutý vývoj hry The Division: Heartland. XDefiant bylo mnohými hráči označováno za velkého konkurenta série Call of Duty, dokáže ale naplnit očekávání hráčů a sebrat dlouho zajeté značce dostatečnou komunitu? To se dozvíme dnes v 19:00, kdy oficiálně odstartují servery.

XDefiant

XDefiant je multiplayerová střílečka z pohledu první osoby (FPS), která kombinuje rychlé akční prvky s taktickým rozhodováním. Hra se zaměřuje na intenzivní souboje mezi týmy a nabízí hráčům širokou paletu postav s různými schopnostmi a vybavením. XDefiant se odlišuje svým urbanistickým stylem a důrazem na personalizaci postav a strategické kombinace týmů. Vychází ve verzích PC (Ubisoft Connect), PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama