Xbox: Call of Duty: Black Ops 6 bude v den vydání součástí Game Passu
i Zdroj: Activision
Black Ops 6 Novinka Xbox: Call of Duty: Black Ops 6 bude v den vydání součástí Game Passu

Xbox: Call of Duty: Black Ops 6 bude v den vydání součástí Game Passu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 5. 2024 07:00

Call of Duty: Black Ops 6 bude součástí Game Passu již od dne vydání. Nedávné spekulace potvrdila oficiální aplikace Xboxu. Potvrzení od Activisionu přijde 9. června.

Reklama

Informace, jenž rozhodně nepotěší konkurenci jménem PlayStation, je dá se říct oficiálně potvrzena. Několika hráčům, kteří využívají oficiální aplikaci Xbox přišlo oznámení, že Call of Duty: Black Ops 6 bude součástí členství Xbox Game Pass v den vydání. Informaci následně potvrdil zasvěcenec Jez Corden. 

Zdali tomu tak skutečně bude se dozvíme již 9. června, kdy proběhne Xbox Games Showcase 2024, kde se právě Black Ops 6 má podrobněji představit. Dnes už víme, že se Black Ops 6 dočkáme v listopadu, insideři konkrétně zmiňují 25. listopadu. A díky uniklým informacím se zdá, že hra vyjde i na minulou generaci konzolí. Nechme už spekulací, vše se dozvíme již brzy.

Call of Duty: Black Ops 6

Black Ops 6 by se mělo odehrát během války v Perském zálivu, která je také známá jako První válka v Zálivu (Gulf War). Probíhala od srpna 1990 do února 1991. Hlavní příčinou války byla invaze Iráku do Kuvajtu 2. srpna 1990, kterou nařídil irácký diktátor Saddám Husajn. Následně vznikla mezinárodní koalice vedená Spojenými státy, která měla za cíl osvobodit Kuvajt.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama