Fallout London má datum vydání. Vychází již dnes
i Zdroj: Team Folon
Fallout London Novinka Fallout London má datum vydání. Vychází již dnes

Fallout London má datum vydání. Vychází již dnes

Richard Šimáček

Richard Šimáček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Po mnoho odkladech jsme se konečně dočkaly historicky největšího modu do Fallout 4 zvaného Fallout London. Ten předělává kompletně celou hru k nepoznání a vychází již dnes 25. července.

Reklama

Fallout London si prošel v minulosti mnoha odklady poslední zapříčinil nex-gen update pro konzole, který způsobil to, že vývojáři modu musely celou modifikaci od základu předělat. Po dlouhém několikaměsíčním čekání jsme se ale konečně dočkaly a Fallout London konečně vyšel. Má to ale jeden háček

Tato obrovská modifikace je bezesporu ten největší mód, co kdy do Falloutu 4 vyšel a nabízí zcela novou mapu, zbraně, budovy, postavy a příběh. Dalo by se říct, že tento mód je spíše kompletně nová hra. 

Modifikace je kompatibilní s Fallout 4: Game of the Year Edition z GOGu i ze Steamu. Pro zprovoznění modu je ale nutné vrátit hru na předchozí aktualizaci před nex-gen updatem (Fallout 4 1.10.163.0). Tím pádem Fallout London zatím nefunguje pro Fallout 4 z obchodu Epic Games. Ten totiž nepodporuje návrat k předchozím verzím her. 

Fallout Londen může krátiti čekání na Fallout 5, který by měl dorazit až za několik dlouhých let.  Odhaduje se, že vyjde až někdy po roce 2030.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama