Helldivers 2: Zprávy z fronty: Válka proti tyranii pokračuje
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Článek Helldivers 2: Zprávy z fronty: Válka proti tyranii pokračuje

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Válka proti tyranii pokračuje

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

24. 5. 2024 12:00

Svět Helldivers 2 začíná být jako na houpačce. Jedna operace se vydaří, druhá ne. Ani tentokrát se nepovedlo dosáhnout požadovaného cíle. A hned se rozjíždí další operace.

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.

Občané Superzemě!

Galactická válka proti tyranii jede na plné obrátky. Průmysl a ekonomika dělají vše, aby podpořili naše hrdinné vojáky na frontě. Tato snaha přinesla své výsledky, i když ne takové, jaké bychom si přáli.

Budování základen

První operace dopadla výborně. Helldiverům se podařilo zajistit čtveřici planet, na které byly postaveny základny pro výcvik dalších jednotek. Tato operace proběhla bez větších problémů a dodala tolik potřebnou novou krev. Noví rekruti začali okamžitě procházet branami těchto zařízení. Svitla jistá naděje a morálka jednotek na frontě šla nahoru. Bohužel, přišla druhá operace.

Helldivers 2 info
i Zdroj: Arrowhead game studios
Helldivers 2 info

Likvidace nepřítele

V rámci neomezeného boje přišlo velení s úkolem zabít určitý počet nepřátel. Helldiveři se okamžitě pustili do likvidace všech odpůrců našeho způsobu života. Nicméně i přes všechny způsobené škody nebylo dosaženo hlavního cíle. Ano, způsobili jsme nepřátelům těžké ztráty, ale hlavní cíl nebyl splněn. Jistý nárůst morálky byl tedy okamžitě sražen na dno. Snaha byla vidět na všech stranách. Začali se vracet i Helldiveři, které naštvaly problémy se sítí PSN. Bohužel, ani to nestačilo. Takže finální verdikt byl: Způsobili jsme sice rozsáhlé ztráty, ale ne takové, jaké bychom potřebovali.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Info

Začíná bitva o Valyrii 5

Aby problémů nebylo málo, přidávají se další. Průzkumný satelit „Security“ odhalil masivní továrnu Automatonů. Podle všeho se povedlo reverzním inženýrstvím napodobit naši továrnu na Exosuity. Veškeré volné jednotky nyní vyrážejí k Valyrii 5, aby tuto továrnu obsadili. Velení totiž věří, že tato zrůdnost proti demokracii může být obrácena k našemu prospěchu.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: arrowhead game studios
Helldivers 2 Info

Velení se domnívá, že po obsazení této továrny dokáže obrátit výrobu Automatonů na zcela nové exosuity pro naše Helldivery. Každý Helldiver, který může, by měl okamžitě zamířit na Valyrii 5 a pomoci s útokem. Automatoni na místě nenechali lehkou obranu. Pár dotázaných Helldiverů předpovídá tvrdý boj. Přejme jim štěstí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama