Borderlands 4 bude oznámené brzy, řekl šéf studia Gearbox
i Zdroj: Gearbox Entertainment
Novinka Borderlands 4 bude oznámené brzy, řekl šéf studia Gearbox

Borderlands 4 bude oznámené brzy, řekl šéf studia Gearbox

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Fanoušci série Borderlands mají důvod k předčasné oslavě. Šéf studia Gearbox prozradil, že Borderlands 4 bude oznámeno brzy. Nyní však nastal čas pro filmovou adaptaci.

Reklama

Série Borderlands se brzy vrátí v plné palbě. V současné době pomalu vyhlížíme filmovou adaptaci, která dorazí 8. srpna 2024, a musíme dle trailerů říct, vypadá naprosto parádně, nechybí tomu prozatím nic - ať už máme na mysli akci nebo humor. Hned po premiéře by však klidně mohlo dojít na oznámení také pokračování videoherní série, která prozatím skončila spin-offem New Tales from the Borderlands v roce 2022.

O vývoji hry Borderlands 4 (ačkoli finální název zatím neznáme) víme již nějakou dobu z oficiálních zdrojů. Šéf studia Gearbox, Randy Pitchford, nyní v rozhovoru pro zahraniční server GamesRadar prozradil, že oznámení nového dílu je blízko. "Nenecháme hráče už dlouho čekat," řekl Randy. V letošním roce bude hned několik zajímavých příležitostí, kde nové Borderlands ukázat. Gamescom 2024 je asi nepravděpodobný, ale The Game Awards 2024, které proběhnou začátkem prosince, by už dávaly smysl.

Trailer k filmu

O sérii Borderlands

Série Borderlands je populární akční RPG střílečka vyvinutá studiem Gearbox Software a vydávaná společností 2K Games. Hra je známá svým unikátním grafickým stylem připomínajícím komiks, humorem a looter-shooter mechanikou. Příběhy her se odehrávají na planetě Pandora a sledují skupinu lovců pokladů, známých jako Vault Hunters, kteří hledají tajemné mimozemské trezory. Série zahrnuje hlavní tituly Borderlands, Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel a Borderlands 3, a také několik spin-offů a doplňkových příběhů jako Tales from the Borderlands.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama