Concord nechce vydělávat na batttle-passu, ve hře jej neuvidíme
i Zdroj: Firewalk Studios
Concord Novinka Concord nechce vydělávat na batttle-passu, ve hře jej neuvidíme

Concord nechce vydělávat na batttle-passu, ve hře jej neuvidíme

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Concord nechce jít cestou konkurence v podobě Overwatch 2 a dalších. I proto nebude free-to-play. Nicméně ve hře bude chybět tradiční, často kritizovaný battle-pass.

Reklama

Přesně před týden studio Firewalk spustilo betaverzi arénové hry Concord. Ta se však nesetkala s úspěchem a PC verzi si vyzkoušelo doslova jen pár stovek lidí, což se jednoznačně dá považovat za absolutní neúspěch. Podobné testy často přilákají desítky až stovky tisíc hráčů. Zkrátka, tohle se moc nepovedlo, otázkou je, proč? To už je na posouzení Firewalk Studios a PlayStationu.

Nicméně plná verze vyjde již za zhruba měsíc a za poměrně vysokou částku. Většina hráčů by dnes asi tipovala free model po vzoru například Overwatch a podobných her, které jsou k mání zdarma. Každopádně Concord hráče vyjde ve standardní edici na 40 euro. Teď už ale víme, proč nepůjde o free-to-play hru. Concord nenabídne žádnou verzi battle-passu, na kterém právě ostatní zmíněné či podobné hry vydělávají. Skiny a další předměty hráči získají běžným hraním a postupným levelováním účtu.

Concord

Concord nabízí šest různých PVP režimů založených na plnění cílů s možností respawnu, a to s důrazem na týmovou hru, které ti dovolí určit úroveň výzvy, jakou chceš podstoupit. Každý freegunner, od mocných mystiků po zkušené pistolníky a užitečné léčitele, přichází s vlastními jedinečnými dovednostmi, osobností a schopnostmi, které vyhoví nejširší možné škále herních stylů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama