Fallout 1 dostal fanouškovský remake, nabízí otevřený svět z pohledu 3. osoby
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Fallout Novinka Fallout 1 dostal fanouškovský remake, nabízí otevřený svět z pohledu 3. osoby

Fallout 1 dostal fanouškovský remake, nabízí otevřený svět z pohledu 3. osoby

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2
Platformy Windows PC

Říkáte, že vás původní Fallout 1 nebaví kvůli svému stáří nebo grafické podobě? Potom by vás mohl oslovit fanouškovský remake Fallout: Vault 13.

Reklama

Kolem franšízy Fallout je v poslední době velmi živo. Největší hype odstartoval zcela zaslouženě seriál, který před několika měsíci debutoval na platformě Amazon Prime. Skvělé zpracování i herecké výkony následně odstartovaly rekordní počty aktivních hráčů u herních dílů Fallout 76 nebo Fallout 4. Na velký úspěch kolem značky Fallout měl reagovat i Microsoft, kterému v současné době patří, přičemž údajně hledá způsob, jak hráčům doručit Fallout 5 podstatně dříve, než bylo původně v plánu - a chopit by se toho mohlo studio Obsidian, které pracuje na jednom neoznámeném projektu

Dnes se ale nebudeme věnovat očekávanému novému dílu, ale rovnou se přesuneme na úplný začátek celé série. První díl Fallout dorazil 10. října roku 1997, v tu dobu jej připravilo studio Interplay Productions, to je již bohužel od roku 2000 zavřené. Proč, že se k Fallout 1 vlastně vracíme? Věříme, že dnešní mladé hráče již takhle stará hra příliš zajímat nebude, ať už kvůli grafické stránce nebo zpracování, ovšem příběh je naprosto úžasný - a proto pomalu, ale jistě, vzniká fanouškovský remake. Jmenuje se Fallout: Vault 13, běží jako modifikace na hře Fallout 4 a nabízí pohled z třetí osoby. 

Fallout: Vault 13

Fallout: Vault 13 je úplný konverzní mod pro Fallout 4, který předělává a přetváří Fallout 1 v enginu Fallout 4. Toto demo obsahuje celý „The Inyo“, první hlavní oblast otevřeného světa ve Fallout: Vault 13. V současné době se hráči mohou ponořit alespoň do části připravovaného remaku. Stačí si zdarma stáhnout modifikaci na NexusMods a nainstalovat. Co přesně vás čeká, můžete vidět v přiloženém videu výše.


Příběh Fallout 1..

Fallout 1 se odehrává v postapokalyptickém světě po jaderné válce, která zničila většinu civilizace. Hráč se ujímá role Vault Dweller, jednoho z obyvatelů podzemního krytu zvaného Vault 13. Kryt má problémy s filtrem na vodu, a tak je hráč vyslán do pustiny, aby našel náhradu, jinak obyvatelé Vaultu nepřežijí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama